Betalingen

in onze webwinkel kunt u betalen door middel van overschrijven of Ideal. Voor Ideal betaald u extra betaalkosten, dit omdat dit geld kost en wij dit niet doorberekenen in de producten. Bij overschrijven kunt u het totaal bedrag overmaken op rekeningnummer 1388 39 212 t.a.v. Studio Typisch.

Wilt u graag de producten afhalen in Eindhoven, dan kan dit ook natuurlijk. U kunt er dan ook voor kiezen om te betalen bij afhalen.

 

Verzendkosten

De verzendkosten worden automatisch opgeteld met uw producten. In de verzendkosten zitten de portokosten, 21% btw en de envelop of doos.

 

Levering

Producten worden binnen 3 werkdagen verstuurd. Typisch Mies verstuurd alles met PostNL, wij zijn dan ook niet verantwoordelijk voor eventuele vertragingen. Aan de levertijd kunnen geen rechten worden ontleend.

Printables worden binnen 3 werkdagen gemaild naar het opgegeven emailadres. Als u er voor kiest om een printable te personasliseren, wordt dit binnen 3 dagen na ontvangst van gegevens gemaild. U bent zelf vanantwoordelijk voor de foto, wij zullen deze verder niet aanpassen (echter verkleiner). Mocht u de foto toch niet zo mooi vinden in de printable, willen wij deze eenmalig kostenloos vervangen door een andere foto. Mocht u hierna nog een andere foto willen, zullen wij voor dit meerwerk € 5,00 per aanpassingen rekenen.

Omdat wij voornamelijk in de avonduren werken, worden bestellingen voornamelijk ook in de avonduren verzonden. Mocht u hierover vragen hebben, kunt u ten alle tijden mailen naar info@typischmies.nl. Wij proberen dan zo snel mogelijk hierop de reageren.

Alles wordt pas verstuurd/gemaild na ontvangst van de betaling.

Wij verpakken al producten met zorg, toch kan het voorkomen dat een bestelling beschadigd is als u het ontvangt. Neem in dit geval contact met ons op op info@typischmies.nl. Wij proberen dan samen met u tot een gepaste oplossing te komen.

 

© 2011 - 2020 Typisch Mies | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Accepteren