Betalingen

in onze webwinkel kunt u betalen door middel van overschrijven of Ideal. Voor Ideal betaald u extra betaalkosten. Bij overschrijven kunt U het totaal bedrag overmaken op rekeningnummer 1388 39 212 t.a.v. Studio Typisch. Let op, vanuit België duurt dit vaak ten minste twee dagen. Wilt U het graag eerder ontvangen, stuur ons dan even een mailtje. Producten worden namelijk pas gemaild en/of verstuurd wanneer deze betaald zijn.

Wilt U graag de producten afhalen in Eindhoven, dan kan dit ook natuurlijk. Printable kunt U echter nooit afhalen, deze worden altijd als pdf gemaild.

 

Verzendkosten

De verzendkosten worden automatisch opgeteld met uw producten. In de verzendkosten zitten de portokosten en een bijdrage voor de envelop of doos.

 

Levering

Producten worden binnen 3 werkdagen verstuurd. Typisch Mies verstuurd alles met PostNL, wij zijn dan ook niet verantwoordelijk voor eventuele vertragingen. Aan de levertijd kunnen geen rechten worden ontleend.

Printables proberen wij binnen 24 uur op werkdagen te mailen naar het opgegeven emailadres.Heeft de printable een foto, dan geldt dit vanaf dat wij de foto hebben ontvangen. Wilt U er geen foto op, geef dit dan aan in het commentaarveld, anders wachten wij onnodig op een foto. U bent zelf vanantwoordelijk voor de foto, wij zullen deze verder niet aanpassen (echter verkleiner). Mocht u de foto toch niet zo mooi vinden in de printable, willen wij deze eenmalig kostenloos vervangen door een andere foto. Mocht u hierna nog een andere foto willen, zullen wij voor dit meerwerk € 5,00 per aanpassingen rekenen.

Omdat wij voornamelijk in de avonduren werken, worden bestellingen voornamelijk ook in de avonduren verzonden. Mocht u hierover vragen hebben, kunt u ten alle tijden mailen naar info@typischmies.nl. Wij proberen dan zo snel mogelijk hierop de reageren.

Alles wordt pas verstuurd/gemaild na ontvangst van de betaling.

Wij verpakken al producten met zorg, toch kan het voorkomen dat een bestelling beschadigd is als u het ontvangt. Neem in dit geval contact met ons op op info@typischmies.nl. Wij proberen dan samen met u tot een gepaste oplossing te komen.

Gepersonaliseerd artikelen van niet onder het herroepingsrecht, dus worden niet terug genomen, tenzij beschadigd of met een fout.

 

© 2011 - 2020 Typisch Mies | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel