Levering

Printables ontvang je altijd als een pdf in je mailbox.
Check ook altijd je spambox, het kan gebeuren dat deze hier in terecht is gekomen. Pakketpost versturen wij via DHL of PostNL. Op een pakket of brievenbusdoosje zit altijd een track & trace, deze ontvang je op het moment dat het verstuurd wordt. Kleine bestellingen worden met een postzegel verstuurd om de verzendkosten laag te houden, hierop zit dus ook geen track & trace.

 

Levertijden

Wij proberen printables altijd binnen 36 uur (op werkdagen) te mailen, mits wij de betaling en gegevens ontvangen hebben.Overige bestellingen binnen drie werkdagen verstuurd met DHL, zoals printjes, kaartjes of stickers. Voror kant-en-klare traktaties is er eits langer nodig en versturen we deze binnen 7 dagen. Als deze verstuurd zijn, ontvang je daar een bericht van.

Wij hanteren voor een pakketjes verzenddagen op woensdag en vrijdag/weekend.


Alles wordt met de hand gemaakt, dus in drukke tijden kan de levertijd iets langer zijn. Wij doen altijd ons uitererste best om het zo snel mogelijk te (ver)sturen.

Mocht je meer vragen hebben over deze levertijden, kun je ten allen tijden mailen naar info@typischmies.nl.

 

Heb je haast met een printable?

Geen probleem en we kijken graag mee naar een oplossing. Als je een dm stuurt op insta (TypischMiesTrakteren) kunnen wij hierop meteen reageren en samen kijken hoe snel we het je kunnen sturen.

 

 

Reactie

Heb je snel een reactie nodig? Stuur dan een dm op facebook of insta, die lezen wij het snelst. Een mailtje sturen kan ook altijd. Wij werken voornamelijk in de avonden, dus soms kan het iets langer duren voor je een reactie hebt.

© 2011 - 2024 Typisch Mies | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel